Nieuws

Inschrijving PO-Raad congres 2018 geopend!

Op vrijdag 8 juni 2018 vindt het jaarlijkse PO-Raad congres ‘Kleurrijk in Onderwijs’ plaats in Papendal. Een bijzondere editie, want dan viert de PO-Raad haar tienjarig bestaan middenin in een kleurrijke sector. Bestuurders, schoolleiders, leraren en andere onderwijsprofessionals: laat je informeren en inspireren en vier ons tienjarig bestaan mee. Schrijf u nu in!


Op ons congres:

  • Keynotes van o.a. Rinda den Besten
  • Kunt u twee van de vijf Masterclasses volgen
  • Meedoen met een van de twaalf workshops
  • Is er volop ruimte voor ontmoeting met collega's
  • Kunt u een uitgebreide informatiemarkt bezoeken.
  • Sluit Ruben Terlou, documentairemaker, fotograaf en arts het congres af

Aanmelden en meer informatie vindt u op de congreswebsite

Aanmelden

De PO-Raad heeft een nieuwe aanmeldroute voor evenementen en bijeenkomsten. Deze gaan wij lanceren bij dit congres. In de toekomst zetten wij dit voor meer evenementen in. Om u aan te kunnen melden voor het PO-Raad congres heeft u een mijn.poraad.nl account nodig. Heeft u dit niet? Dan dient u zich eenmalig te registreren, dit kost u maximaal vijf minuten. Als u op de congreswebsite op aanmelden klikt dan komt u automatisch in de route om in te loggen of een account aan te maken. Met dit account kunt u zich aanmelden voor alle toekomstige evenementen en bijeenkomsten.

De voordelen

  • U hoeft gegevens als uw naam, functie, organisatie, eventueel bestuursnummer en adres niet meer in te vullen, deze worden uitgelezen uit uw account;
  • U kunt in uw account zien voor welke evenementen, bijeenkomsten en congressen u zich heeft ingeschreven;
  • Altijd actueel: aangezien het registratieproces is geautomatiseerd ziet u direct of een evenement of een los programma onderdeel vol is;
  • Dubbel inschrijven is niet meer mogelijk, u ziet dus direct of u al ingeschreven bent.

Exclusief voor leden: viering 10-jaar PO-Raad op donderdag 7 juni

Op donderdag 7 juni vieren wij, aansluitend op de Algemene Ledenvergadering, ons tienjarig bestaan in het Openluchtmuseum in Arnhem. Een passende locatie, geheel in het teken van historie. Sofie van den Enk (o.a. bekend van het televisieprogramma de Keuringsdienst van Waarde) leidt ons door het sfeervolle avondprogramma, waarbij een bezoekje aan de Canon van Nederland natuurlijk niet ontbreekt. Tijdens de viering kijken we terug op de afgelopen tien jaar en blikken we vooruit naar de toekomst. Dit doen wij met o.a. de voorzitters van de sectorraden en minister Slob. Schoolbestuurders die lid zijn van de PO-Raad ontvangen op korte termijn een persoonlijke uitnodiging voor zowel de ALV als de viering van het tienjarig bestaan.