Nieuws

Inschrijving PO-Raad congres geopend

Op vrijdag 14 juni vindt het PO-Raad congres weer plaats in congrescentrum Papendal. Het thema voor deze editie is LEF! Aanmelden is vanaf nu mogelijk. 


LEF!

Een thema dat helemaal past bij de ontwikkeling die we als vereniging doormaken. Zo vertellen we steeds meer ons eigen verhaal en pakken de regie op belangrijke onderwerpen als verantwoording, bekostiging en onderwijskwaliteit. We spreken elkaar vaker aan en laten zien waar we voor staan. Deze koers houden we vast, omdat wij erin geloven dat dit goed is voor de kwaliteit van het onderwijs en onze sector. Een sector die barst van het lef. Kijk eens naar al die scholen die met gedurfde oplossingen het lerarentekort aanpakken. Of de besturen die actief samenwerken met andere sectoren zoals de kinderopvang, ondanks de belemmerende wetgeving. En natuurlijk de leraren die in proeftuinen innoveren met hun eigen onderwijs.

Kortom, we zijn volop in beweging en zoeken steeds meer de grenzen op. Maar onze missie blijft staan: goed onderwijs voor alle kinderen. En daar blijven wij ons, samen met al die onderwijsprofessionals, voor inzetten. Op ons congres nemen we u mee in de verhalen uit onze sector. En deze verhalen vertellen wij niet alleen met gepaste trots, maar vooral met lef. Wij heten alle bestuurders, schoolleiders, leraren en andere onderwijsprofessionals, van harte welkom op ons congres. Ben jij erbij?
 

Op LEF! het PO-Raad congres 2019: 

  • Opent Rinda den Besten met LEF!;
  • Is columnist en schrijver Özcan Akyol onze dagvoorzitter;
  • Neemt dr. Reint Jan Renes je in zijn keynote mee in hoe je door buiten de gebaande paden te treden een (gedrags)verandering kunt bewerkstellingen;
  • Kun je een van de vijf hoogstaande masterclasses volgen;
  • Nemen schoolbestuurders die het net even anders durven doen je mee in hun aanpak;
  • Sluit prof. dr. Paul Iske, hoogleraar en oprichter van het instituut voor briljante mislukkingen, het congres af met lef!    


Meer informatie en aanmelden?

Bezoek de speciale congreswebsite via www.poraadcongres.nl 

Exclusief voor leden: Algemene Ledenvergadering op donderdag 13 juni

Traditiegetrouw vindt de ALV een dag voor ons congres plaats. Al onze leden ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging per e-mail. 
Aanmelden is al mogelijk via www.poraadcongres.nl 

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten