Nieuws

Nieuws van Scholenopdekaart.nl

Deze maand in de nieuwsbrief van Scholenopdekaart.nl: Gegevens van het afgelopen schooljaar 2015/2016 staan klaar in mijn.vensters.nl voor publicatie, meer dan de helft van de scholen is actief op Scholenopdekaart.nl, nieuwe gebruikers kunnen nu online een account aanvragen en meer.

Gegevens 2015/2016 klaar voor publicatie

Op mijn.vensters.nl staat een voorlopig bestand van uw resultaten op de eindtoets 2015/2016 klaar. U kunt ze nu vast toelichten en publiceren op Scholenopdekaart.nl. Klopt er iets niet? Dan kunt u dit tot 17 juli wijzigen in BRON. Lees hier meer over het controleren, wijzigen en publiceren van uw voorlopige eindtoetsgegevens. In het najaar ontvangen wij het definitieve bestand van DUO. Uiteraard hoort u het meteen van ons als het zover is.

Ook uw personeelsgegevens van afgelopen schooljaar 2015/2016 staan voor u klaar in mijn.vensters.nl. U heeft vier weken de tijd om ze te controleren, toe te lichten en te publiceren op Scholenopdekaart.nl. Daarna publiceren wij ze zoals altijd automatisch.

Daarnaast zijn de doorstroomgegevens ververst. Hiermee kunt u de indicator ‘Plaats in het vo na 3 jaar’ op Scholenopdekaart.nl actualiseren. In het ManagementVenster bevatten de rapporten ‘Leerlingendoorstroom, tussentijdse in- en uitstroom’ en ‘Doorstroom naar het voortgezet onderwijs’ vernieuwde informatie. 

Meer dan de helft van de scholen actief op Scholenopdekaart.nl

Goed nieuws van ons IT-team bij Kennisnet, meer dan vijftig procent van de scholen is actief op Scholenopdekaart.nl. Dat betekent dat de olievlek haar werk doet. Immers, hoe meer scholen mee doen, hoe interessanter de site wordt voor het publiek. Van nieuwe gebruikers horen we vaak dat het gemak van het ManagementVenster voor hen een aangename verrassing was. Kortom, scholen die meedoen aan Vensters doen niet alleen de buitenwereld een plezier, maar vooral ook zichzelf. 

Nieuw: direct online account aanvragen

Nieuwe gebruikers hoeven voortaan niet meer bij hun bestuurder aan te kloppen voor een account, maar kunnen direct online een account aanvragen via deze link. Er wordt dan automatisch een mail gestuurd naar de desbetreffende gebruikersbeheerder(s) in uw bestuur met het verzoek u de juiste rechten te verlenen om in het systeem aan de slag te gaan.

Lees de volledige nieuwsbrief hier. 

Downloads

239.44 KB

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten