Nieuws

Oproep: Green Deal Scholen zoekt praktijkervaringen

Green Deal Scholen is op zoek naar praktijkervaringen van scholen en gemeenten met het verduurzamen van schoolgebouwen. Wat was de vraag, welke maatregelen zijn er toegepast en wat is het resultaat? Met deze referenties uit de dagelijkse praktijk wil Green Deal Scholen scholen en gemeenten laten zien hoe het kan.

Op de kennisportal www.greendealscholen.nl worden gedurende de looptijd van het GDS-programma ervaringen met het verduurzamen van bestaande schoolgebouwen gebundeld. Heeft uw school het groots aangepakt door veel gebouwaanpassingen te doen, of heeft u juist door gedragsaanpassingen uw doel bereikt? Heeft u gebruik gemaakt van bestaand aanbod, of heeft u een innovatieve oplossing toegepast? En heeft u dat alleen gedaan of heeft u samengewerkt? Kortom: alle ervaringen - goed en minder goed - zijn welkom. Green Deal Scholen krijgt graag uw tips, zodat anderen hiervan kunnen leren.

Wilt u uw ervaring met anderen delen? Of heeft u meegewerkt aan de verduurzaming van een schoolgebouw? Aanmelden kan vanaf nu via deze link

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten