Nieuws

Ouders gezocht voor bezoekersonderzoek Scholenopdekaart.nl

Om Scholenopdekaart.nl nog beter af te stemmen op de informatiebehoefte van belanghebbenden, voert Motivaction in opdracht van de PO-Raad en VO-raad een uitgebreid bezoekersonderzoek uit.

Dit onderzoek bevindt zich nu in de derde en afrondende fase, waarbij Motivaction nog dringend op zoek is naar een aantal ouders dat hun mening wil geven over onder andere de gebruiksvriendelijkheid van de site. Scholen kunnen het onderzoek een handje helpen, bijvoorbeeld door onderstaand bericht, of een eigen variant hierop, op hun site en/of in hun nieuwsbrief te plaatsen.

 

Wat is uw mening over Scholenopdekaart.nl? Doe mee aan het onderzoek!

Kent u de site Scholenopdekaart.nl al? Onze school heeft hier een eigen SchoolVenster, waarmee we onszelf presenteren aan de buitenwereld. De site houdt momenteel een bezoekersonderzoek, waarbij uw mening wordt gevraagd over bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid en wat u belangrijke informatie vindt.

Dat onderzoek is belangrijk voor onze school, want hoe beter de site, hoe beter ons SchoolVenster bezocht wordt. En dat levert ons niet alleen nieuwe aanmeldingen op, maar ook goed geïnformeerde ouders.

Hoe kunt u meedoen aan het onderzoek?
Ga met uw laptop of PC naar Scholenopdekaart.nl (deelname via tablet of smartphone is helaas niet mogelijk). De vragen verschijnen vanzelf in beeld. Het onderzoek duurt ongeveer vijf minuten en bestaat uit twee afzonderlijke delen: één voor en één na uw bezoek aan de site. Zorg dat u beide delen volledig afmaakt, dit is belangrijk voor de resultaten. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten