Nieuws

Rinda den Besten benoemd tot lid Raad van Commissarissen Mitros

Rinda den Besten is per 1 juli benoemd tot commissaris van de Raad van Commissarissen van Mitros. Mitros is met ruim 28.000 woningen de grootste woningcorporatie in de steden Utrecht en Nieuwegein. 1 op de 5 mensen in Utrecht en Nieuwegein woont in een huis van Mitros.

De belangrijkste functie van Den Besten is en blijft haar functie als voorzitter van de PO-Raad. Daarnaast is ze bestuurslid van NOC*NSF, lid Raad van Toezicht Jantje Beton, lid van de Raad van Advies van het Platform Kennis, Integratie en Samenleving (KIS) en nu dus lid Raad van Commissarissen Mitros.

Rinda den Besten kijkt erg uit naar haar nieuwe rol bij Mitros: ,,Prettig, veilig en betaalbaar kunnen wonen is een eerste levensbehoefte. Een grote woningbouwcorporatie als Mitros voorziet niet alleen daarin, maar is ook een belangrijke maatschappelijke partner in de wijk en in de stad. Ik vind het mooi en eervol om daar als toezichthouder mijn steentje aan te mogen bijdragen.” 

Voor meer informatie over Mitros, kijk op de website.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten