Nieuws

Stel jouw vraag aan Juridische Zaken van de PO-Raad via het ledenportaal

Bestuurders en medewerkers van schoolbesturen die zijn aangesloten bij de PO-Raad, kunnen hun vragen aan de afdeling Juridische Zaken stellen via het ledenportaal www.mijnporaad.nl. Het e-mailadres van Juridische Zaken is hiervoor niet meer in gebruik. De vragen naar deze mailbox worden niet gelezen en niet beantwoord.

Bestuurders en medewerkers van schoolbesturen die zijn aangesloten bij de PO-Raad, kunnen inloggen in www.mijnporaad.nl. Heb je nog geen toegang tot het ledenportaal? Binnen elk aangesloten schoolbestuur heeft iemand de autorisatie om collega’s toegang te geven. Vraag dus aan jouw collega’s wie jou toegang kan geven. Als je daar niet uitkomt, kun je mailen naar online@poraad.nl

Medewerkers van schoolbesturen die niet zijn aangesloten bij de PO-Raad, kunnen niet bij Juridische Zaken terecht. 

Medewerkers van administratiekantoren kunnen beperkt toegang krijgen tot mijnporaad.nl. Zij kunnen vragen stellen bij Juridische Zaken ten behoeve van schoolbesturen die bij de PO-Raad zijn aangesloten. Als jouw administratiekantoor nog geen toegang heeft, kun je dit formulier invullen.

De afdeling Juridische Zaken van de PO-Raad beantwoordt geen vragen van werknemers. Zij kunnen zich wenden tot de eigen vakorganisatie zoals de AOb, CNV Onderwijs, AVS of FvOv of tot een Juridisch loket. Ouders kunnen zich richten tot de landelijke oudervereniging Ouders & Onderwijs

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten