Nieuws

Stichting Leergeld en Paul van Loon presenteren groep 8-musical tegen sociale uitsluiting van kinderen die opgroeien in armoede

Stichting Leergeld en Paul van Loon ontwikkelden de musical 'Grumor in groep 8'. Het is een spannende en stoere musical over de familie RIP, naar de boekenserie van schrijver Paul van Loon. Tegelijkertijd vraagt Stichting Leergeld aandacht voor de situatie waar sommige klasgenoten in zitten. Iedere schoolklas telt volgens de Stichting namelijk 2 tot 3 leerlingen van wie de ouders moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Met de musical wil Stichting Leergeld ervoor zorgen dat ouders aankloppen bij de stichting als dat nodig is. Daarnaast willen ze scholen 'stimuleren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het feit dat álle leerlingen mee kunnen doen aan de activiteiten binnen hun school, óók de kinderen uit gezinnen, die weinig te besteden hebben'. Scholen kunnen het musicalpakket bestellen door een donatie te doen aan Stichting Leergeld. 

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten