Nieuws

Vernieuwing scholenopdekaart.nl

Scholenopdekaart.nl is vernieuwd! De website heeft een overzichtelijk en fris design gekregen. Onderwijsjargon is vervangen door begrijpelijke taal en de informatie is nu ook goed leesbaar op een telefoon of tablet. De nieuwe structuur helpt bezoekers om snel de informatie te vinden die ze zoeken. De resultaten uit het eerdere bezoekersonderzoek kwamen zeer goed van pas bij de ontwikkeling. Daarnaast hebben basisscholen én middelbare scholen meegedacht over de opzet van de nieuwe website.

Vensters-teksten zijn meeverhuisd

Alle teksten uit Vensters zijn meeverhuisd naar de nieuwe website. Door de vernieuwing zijn een paar indicatoren van plek of naam veranderd, maar er zijn geen extra onderdelen toegevoegd. Meer weten of de veranderingen? Kijk op vensters.nl/vernieuwing-po. Maar neem vooral eerst eens een kijkje op www.scholenopdekaart.nl.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten