Werken bij de PO-Raad

Goed onderwijs voor alle kinderen, daar gaat de PO-Raad voor als sectororganisatie primair onderwijs. Kun je je vinden in de missie en doelen van de PO-Raad? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Openstaande vacatures:

De PO-Raad zoekt een: 

Werken bij de PO-Raad?

De PO-Raad stimuleert en ondersteunt de sector en laat de stem van het primair onderwijs in het hele land horen. Onze missie? Met zo’n 70 medewerkers werken we samen met onze leden aan goed onderwijs voor alle kinderen. Hoe we dat doen? Dat lees je in onze Strategische agenda. Onder aan de pagina vind je medewerkers die vertellen over het werken bij de PO-Raad.

De werksfeer bij de PO-Raad is informeel en professioneel. Je krijgt een eigen laptop en mobiele telefoon zodat je op kantoor, thuis en op locatie kunt werken. Dat is handig, want waarschijnlijk ben je ook regelmatig in het land te vinden bij schoolbesturen of overleg je met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Den Haag. Op ons kantoor in Utrecht Overvecht doen we aan flexwerken: zoek een fijn plekje uit op één van de verdiepingen die we delen met de VO-raad. De PO-Raad hecht waarde aan diversiteit op de werkvloer. We werken daarom aan een personeelsbestand met een mix aan verschillende culturen, achtergronden en leeftijden.

Arbeidsvoorwaarden

De PO-Raad volgt de CAO Nederlandse Universiteiten en is aangesloten bij pensioenfonds ABP. Bij een volledige werkweek van 38 uur heb je recht op 232 vakantie-uren. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Ontwikkeling

De PO-Raad werkt met een resultaat- en ontwikkelingscyclus, die bestaat uit een plannings- voortgangs- en beoordelingsgesprek. Binnen deze cyclus maken we ook afspraken over je individuele ontwikkeling van verschillende competenties. In overleg met je leidinggevende zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen. Daarnaast bieden we je ook verschillende in-company trainingen aan.

Solliciteren

De PO-Raad respecteert de privacy van haar sollicitanten. Als je bij de PO-Raad solliciteert, verstrek je aan ons bepaalde persoonsgegevens, zoals NAW-gegevens, geslacht, geboortedatum, in sommige gevallen een foto en gegevens over je opleidings- en arbeidsverleden. De PO-Raad verwerkt die gegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Lees hierover meer in de Privacyverklaring sollicitanten

Medewerkers aan het woord

Hoe is het om te werken bij de PO-Raad? Medewerkers vertellen.