Nieuws

Zes tips voor een schone school

Kunnen uw leerkrachten en leerlingen wel wat tips gebruiken hoe zij het schoolgebouw schoon en gezond kunnen houden? Toon dan de volgende animatiefilmpjes, ontwikkeld door schoonmaak- en glazenwassersbrancheorganisatie OSB.

Betere prestaties

Leerlingen én leerkrachten presteren beter in een schone school. Maar als het lokaal vol ligt met knutselwerkjes kunnen schoonmakers hun werk niet goed doen. Daarom wijst de PO-Raad alle scholen op de campagne van schoonmaak- en glazenwassersbranche OSB. Zodat iedereen weet hoe hij of zij een steentje bij kan dragen aan een schone school.      

Meer tips               

Op de website naareengezondeschool.nl geeft de brancheorganisatie van schoonmaakbedrijven scholen meer tips. Deze site staat overigens volledig los van het programma Gezonde school, waarin de PO-Raad participeert. 

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten