Nieuws

Zoektocht naar nieuwe vicevoorzitter

In januari 2017 eindigen de termijnen van Simone Walvisch als vicevoorzitter van de PO-Raad. De PO-Raad begint daarom binnenkort met de zoektocht naar een opvolger (m/v) voor haar.

In 2008 bij de oprichting van de PO-Raad is Simone Walvisch benoemd tot bestuurslid van de vereniging. De afgelopen jaren heeft zij zich vanuit die rol met veel energie en betrokkenheid ingezet voor de groei en ontwikkeling van de sectororganisatie. Mede door haar inzet is de PO-Raad uitgegroeid tot een volwassen vereniging in een zelfbewuste sector.

Volgens de statuten van de PO-Raad eindigt begin volgend jaar de tweede en laatste termijn van de aanstelling van Simone Walvisch. Op dit moment wordt er daarom een profielschets gemaakt voor de zoektocht naar een nieuwe vicevoorzitter. Deze profielschets wordt besproken in de komende algemene ledenvergadering (donderdag 9 juni). Daarna komt er een vacature en kunnen kandidaten voor de functie zich melden bij de Werving- en selectiecommissie van de PO-Raad.

De uiteindelijk beslissing over de invulling van de functie vicevoorzitter van de PO-Raad ligt bij de ledenvergadering van november (donderdag 24 november). Bij deze vergadering zal ook de herbenoeming van de voorzitter op de agenda staan.