Kennisgroep

Kennisgroep FG

1 oktober 2024
15:30 - 17:00
Online - MS Teams
Aanmelden
Thema
Organisator
PO-Raad en VO-raad

Voor functionarissen gegevensbescherming in het funderend onderwijs is binnen het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo de kennisgroep voor FG’s opgericht. Hier kunnen FG’s onderling nieuws, kennis, documenten en ervaringen uitwisselen.

De Kennisgroep FG is opgericht om inhoudelijke en specifieke po/vo onderwerpen een plek te geven binnen het Netwerk IBP. De bijeenkomsten worden ondersteund door Kennisnet, SIVON, de VO-raad en de PO-Raad. De Kennisgroep FG is onderdeel van het Netwerk IBP. Vier keer per jaar worden er bijeenkomsten georganiseerd waarin nieuws en ervaringen worden gedeeld.

Meer informatie over de inhoud van het programma volgt.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor FG’s die werken zijn bij een schoolbestuur in het primair of voortgezet onderwijs.

Let op! Voor bijeenkomsten van de kennisgroep is het een vereiste dat je lid bent of wordt van het Netwerk IBP. Ook vragen we je om je aan te melden met het e-mailadres van een schoolbestuur zodat alleen FG’s deelnemen die in het funderend onderwijs actief zijn.

Over het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging en privacy (IBP) steeds belangrijker geworden in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat IBP ingewikkelde materie kan zijn, helpt het vaak om samen te werken. Daarom komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo 3 tot 4 keer per jaar samen op netwerkbijeenkomsten. Het netwerk is dé plek om met collega’s die zich bezighouden met IBP, kennis en ervaringen te delen. Het netwerk is van de schoolbesturen zelf. Kennisnet, SIVON, PO-Raad en VO-raad bieden informatie en ondersteuning.