Kennisgroep

Kennisgroep ICT

14 maart 2024

Parkhotel de Bosrand
Bosrand 28
6718 ZN Ede

Aanmelden
Organisator
PO-Raad

Op donderdag 14 maart vindt in Parkhotel de Bosrand in Ede weer een bijeenkomst van de Kennisgroep ICT plaats. Kennisnet, PO-Raad, VO-raad en Samen Deskundiger Nederland nodigen je uit om jouw expertise en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

De dag start plenair met de belangrijkste aankondigingen, relevant nieuws en mededelingen vanuit de raden en Kennisnet. Vervolgens bestaat de bijeenkomst uit meerdere sessies. De sessies worden momenteel verder vormgegeven. De beschrijvingen van de sessies volgen. Houd deze pagina dus in de gaten!

  • Pressurecooker: vraagstukken van elkaar in beeld
  • NOLAI: inzoomen op AI
  • Het Expertisepunt digitale geletterdheid
    In deze sessie licht de programmamanager van het nieuwe expertisepunt toe waar het Expertisepunt digitale geletterdheid voor is en wat de plannen zijn voor het expertisepunt dat nog volop in ontwikkeling is. Nadia Demaret van Kennisnet en betrokken bij het expertisepunt, vertelt over haar ervaring als schooldirecteur met de introductie en borging van digitale geletterdheid in de school. We horen ook heel graag wat we voor de Kennisgroep ICT kunnen betekenen, waar behoefte aan is en welke ondersteuning nog ontbreekt om digitale geletterdheid goed in de school ingebed te krijgen.

Voor wie

De Kennisgroep ICT richt zich op primair, voortgezet en speciaal onderwijs. De kennisgroep is bedoeld voor ict-professionals die op beleidsmatig- en implementatieniveau bezig zijn met de inzet van ict binnen hun bestuur. Dit kunnen (bovenschoolse) ict-co├Ârdinatoren zijn of andere onderwijsprofessionals die zich bezighouden met ict.