De PO-Raad en VO-raad zijn per direct op zoek naar een inhoudelijk en organisatorisch sterke projectmedewerker voor het programma Gezonde School. Het programma Gezonde School stimuleert scholen in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs om te werken aan een gezonde leefstijl. Dit programma is een samenwerking tussen de PO-Raad, VO-raad en MBO Raad, GGD GHOR Nederland, het RIVM, landelijke kennisinstituten, KVLO en gezondheidsfondsen. Er wordt gewerkt vanuit het programmaplan Gezonde School 2017-2020. Het nieuwe programmaplan voor de komende vier jaar is in ontwikkeling. De PO-Raad zoekt in samenwerking met de VO-raad uitbreiding van het programmateam Gezonde School op het project deskundigheidsbevordering, in het bijzonder voor het thema Relaties & Seksualiteit. Voor meer informatie over Gezonde School zie www.gezondeschool.nl.

De functie

Je komt te werken in een multidisciplinair team, waarvan de medewerkers bij verschillende organisaties (de PO-Raad, de VO-raad en GGD GHOR Nederland) werken. Je bent als projectmedewerker samen met de projectleider en het projectteam verantwoordelijk voor de deskundigheidsbevordering van onderwijsprofessionals (po, vo, mbo) en gezondheidsbevorderaars op de thema’s van Gezonde School. Je ontwikkelt en organiseert scholingsaanbod, in het bijzonder op het thema Relaties & Seksualiteit, voor Gezonde School Coördinatoren en Gezonde School Adviseurs in samenwerking met de partners van Gezonde School en de landelijke kennisinstituten. Je draagt bij aan de doorontwikkeling van deskundigheidsbevordering in het kader van het nieuwe programmaplan Gezonde School.

Wij vragen

  • Je bent bekend met de verschillende onderdelen van deskundigheidsbevordering en je hebt kennis van relevante ontwikkelingen op dit terrein.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en organiseren van divers scholingsaanbod, zoals e-learnings, groepstrainingen of webinars.
  • Je bent sterk in het coördineren en organiseren van verschillende activiteiten binnen een project.
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs,  gezonde leefstijl en specifiek het thema Relaties & Seksualiteit.
  • Je beschikt over minimaal een HBO-werk en denkniveau.

Wij bieden

  • De mogelijkheid via het programma Gezonde School een bijdrage te leveren aan het bevorderen van een gezonde leefstijl in het onderwijs
  • Een dienstverband bij de PO-Raad voor 24 uur per week
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met de optie tot verlenging 
  • De PO-Raad volgt de CAO Nederlandse Universiteiten. Je wordt ingeschaald in schaal 9 of 10, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast biedt de PO-Raad een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een open, professionele en informele werksfeer

Het gaat om een tijdelijke functie in een project met een verwachte doorlooptijd tot en met 31 december 2022. De functie is per direct beschikbaar.

Over ons

De PO-Raad en VO-raad zijn de sectororganisaties voor het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. De raden behartigen de gemeenschappelijke belangen voor het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn de raden aanjager van innovatieve projecten en kennisdeling. Meer informatie via www.poraad.nl en www.vo-raad.nl.

Meer weten en solliciteren

Solliciteren kan tot en met 6 oktober 2020. Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@poraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Boukje van Vlokhoven, projectleider Gezonde School van de VO-raad via 06-10162711. De eerste ronde gesprekken voor de selectie van deze functie vindt plaats op vrijdag 9 oktober.