Bijeenkomst

Kennisgroep ICT

11 april 2023
10:30 - 16:00

Midden van het land, exacte locatie volgt nog

Aanmelden
Organisator(s)
PO-Raad
Interessant voor
Adviseurs
Overig

Op dinsdag 11 april is de bijeenkomst van de Kennisgroep ICT gepland. Deze bijeenkomst zal fysiek plaatsvinden. De PO-Raad, Kennisnet en Samen Deskundiger Nederland nodigen je graag uit van 10:30 uur tot 16:00 uur om je expertise en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. 

De bijeenkomst bestaat uit meerdere sessies. Het conceptprogramma volgt nog. De komende weken komen er nog sessies bij. Hierover zullen we nog communiceren.

Over de Kennisgroep ICT 
De Kennisgroep ICT is bedoeld voor ICT-professionals die op beleidsmatig- en implementatieniveau bezig zijn met de inzet van ICT binnen hun bestuur. Dit kunnen (bovenschoolse) ICT-coördinatoren zijn of andere onderwijsprofessionals die zich bezighouden met ICT. Meer weten?

Aanmelden?

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Heb je een praktijkvoorbeeld op het snijvlak van onderwijs en ICT dat we mogen delen tijdens de bijeenkomst? Laat het weten aan Janny Kappert

Locatie

De bijeenkomst zal plaatvinden van 11.00 uur tot 15.00 uur (inclusief lunch) in het midden van het land. De exacte locatie volgt nog. De borrel start om 15.00.