Nieuws

ICT in het onderwijs niet meer weg te denken: drukbezocht OnderwijsInzicht 2018

Inspireren, innoveren, implementeren en inkopen op het gebied van ICT in het onderwijs. Dat was OnderwijsInzicht in een notendop. Op vrijdag 19 januari bezochten zo’n 500 bestuurders, schoolleiders en ICT-verantwoordelijken uit het primair en voortgezet onderwijs dit event in de Jaarbeurs. De volgende editie staat alweer in de agenda: vrijdag 18 januari 2019.

Kennisnet, de VO-Raad, de PO-Raad en SIVON organiseerden OnderwijsInzicht dit jaar voor de eerste keer. Met onder meer bijdragen van Anka Mulder (voorzitter van het College van Bestuur van Saxion), Anko van Hoepen (vicevoorzitter PO-Raad), Hein van Asseldonk (vicevoorzitter VO-raad) en Fredo Schotanus (adviseur bij Significant en onderzoeker bij de Universiteit Twente). Daarnaast waren er diverse keuzesessies op het gebied van privacy, onderwijsinnovatie, trends in technologie en gezamenlijk inkopen van ICT.

Bent u benieuwd hoe het was? Bekijk dan het filmpje eens of lees het verslag op de website van OnderwijsInzicht.

Vernieuwde website van de versnellingsvragen
Tijdens OnderwijsInzicht beleefde de vernieuwde website van de versnellingsvragen haar première: www.slimmerlerenmetict.nl. Hier vindt u inspiratie en vele oplossingen en mogelijkheden over de inzet van ICT in het onderwijs. En interessante informatie over lopende versnellingsvragen. Dit introfilmpje maakt u vast enthousiast.