Nieuws

Meer ICT in de klas? Dien uw versnellingsvraag in!

Enthousiast van start gegaan om leren met ICT voor uw leerlingen mogelijk te maken, maar loopt u tegen obstakels aan? Stel een versnellingsvraag. Het kan deze periode nog tot 11 mei, de tijd dringt!

De PO-Raad en Kennisnet ondersteunen scholen bij het oplossen van vraagstukken die belemmeren dat zij meters kunnen maken met ICT in de klas. Op deze website kunt u uw vragen stellen en krijgt u inzicht in de vragen van uw collega-besturen. U kunt hun vragen ondersteunen, filmpjes bekijken, inspiratie opdoen voor eigen vragen, en leren van de resultaten en antwoorden die op de vragen worden gevonden. Misschien helpt de vraag van een ander u weer verder!

Ga vooruit met ICT in de klas en kijk snel op www.poraad.nl/versnellingsvragen. En twitter mee met #versnellingsvragenict

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over versnellingsvragen kunt u contact opnemen met de speciale Helpdesk. Vragen over deze website kunt u stellen aan de beheerder

Ondersteuningsaanbod

Naast versnellingsvragen bieden de PO-Raad en Kennisnet meer ondersteuning bij het implementeren van ICT in het onderwijs. Kijk hier voor een overzicht of bekijk het schema.