Nieuws

Doe mee aan deze onderzoeken naar het primair onderwijs

Verschillende organisaties doen jaarlijks onderzoek naar het primair onderwijs in Nederland. In dit artikel vind je een overzicht van de lopende onderzoeken waar je nu aan mee kunt doen.

Samenwerken in leren & opvoeden

De Hogeschool van Amsterdam, Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool KPZ starten een driejarig project over interprofessionele samenwerking tussen kindprofessionals en de effecten op de ontwikkeling van kinderen. In een landelijk en regionaal leernetwerk kom je vier keer per jaar samen om de nieuwste inzichten uit het onderzoek te delen. Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor dit project.

Meer informatie

Onderzoek naar governance en (mede)zeggenschap

Tot slot wijzen wij je graag nog op het onderzoek naar governance en (mede)zeggenschap in het funderend onderwijs. Regioplan voert dit, in samenwerking met CAOP en Leeuwendaal, uit in opdracht van het ministerie van OCW. Zij voeren een breed gesprek met alle lagen in en om de school. Het uitvoeren van dit onderzoek volgt uit de afspraken uit het coalitieakkoord. 

→ Meer informatie

leraren bekwaamheid ict

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten