Nieuws

8 oktober: Nationale Schoolleiders Top

Goed onderwijs is teamwork. Als onderwijskundig leider vervullen schoolleiders een cruciale rol binnen de schoolorganisatie. Binnen hun bestuur dragen zij de verantwoordelijkheid voor de onderwijskwaliteit van hun school. En samen met leraren geven zij hier uitvoering aan.   

Op zaterdag 8 oktober 2016 is de eerste Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs. Uitgenodigd zijn alle leidinggevenden in het primair onderwijs (schoolleiders, adjuncten, maar ook hun bestuurders). En er komen ook toonaangevende leiders uit het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, kunstenaars en sporters.

Centraal op deze dag staan de tafelsessies. Hier spreken schoolleiders met elkaar over hun ervaringen en uitdagingen met betrekking tot leiderschap en innovatie. Naast schoolleiders zullen ook mensen uit het bedrijfsleven, wetenschap, sport en cultuur aan deze gesprekken meedoen. Zo zullen onder andere Frans van Houten (CEO Philips), Daniel Ropers (CEO bol.com) en Gerard Kemkers (schaatscoach) aanschuiven. De moderators van de dag zijn Staatssecretaris Sander Dekker en Annette van Valkengoed, schoolleider van Laterna Magica in Amsterdam.

De beste ideeën bij elkaar brengen over hoe we het onderwijs nog uitdagender kunnen maken voor alle leerlingen, dat is het doel van de Top. Is dit interessant voor de leidinggevenden in uw organisatie? Kijk op de website van de Nationale Schoolleiders Top voor meer informatie en om in te schrijven.

Nationale Schoolleiders Top
Zaterdag 8 oktober, 10.00 - 17.00 uur
Werkspoorkathedraal Utrecht
(Toegang gratis)

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten