Nieuws

Ding mee naar de NRO-onderwijsprijs

Heeft een onderwijsprofessional op uw school onderzoeksresultaten ingezet om het onderwijs te verbeteren? Dan maakt hij of zij kans op de NRO verbindingsprijs die op 1 november 2017 tijdens het NRO-congres uitgereikt wordt. De prijs bedraagt 2000 euro. Aanmelden voor de prijs kan tot 3 juli 2017.

De NRO-verbindingsprijzen onderstrepen het belang van onderzoek met relevantie voor de onderwijspraktijk. De prijzen stimuleren onderwijsprofessionals om gebruik te maken van wetenschappelijk onderzoek en producten die daarop zijn gebaseerd. Zo wordt er bijgedragen aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs. Van de genomineerde inzendingen worden video’s gemaakt die andere onderzoekers en leraren kunnen inspireren om ook met onderzoek onderwijs te verbeteren.

Naast de NRO-onderwijsprijs is er ook NRO-VOR-praktijkprijs voor wetenschappers wiens onderzoek op doeltreffende manier is vertaald naar een product of activiteit voor de onderwijspraktijk of het onderwijsbeleid. Bekijk alle informatie over de NRO-verbindingsprijzen en het aanmeldformulier op www.nro.nl/prijs  

Samenwerking

De NRO-verbindingsprijzen zijn een initiatief van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek in samenwerking met de Vereniging voor Onderwijs Research, PO-Raad, VO-raad, MBO Raad en de Onderwijscoöperatie.