Basisschoolleerlingen die met een digitale pen op het ok knopje op het digitale schoolbord wil gaan drukken

Ondersteuning bij ICT

Een slimme inzet van ICT maakt het mogelijk leerlingen meer op maat les te geven en helpt een leraar sneller inzicht krijgen in de voortgang van een leerling. Hoe ver u ook bent met de inzet van ICT, de PO-Raad en Kennisnet bieden passende ondersteuning. Op deze pagina vindt u ons aanbod op een rij. Bekijk de filmpjes om te zien in welke fase uw organisatie zich bevindt. Klik vervolgens op de bijbehorende links voor de ondersteuning van uw keuze.

Fase 1: Aan de slag met ICT

Voor scholen, schoolleiders, leraren, ICT-coördinatoren en besturen die weten dat ze aan de slag willen met ICT maar niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Fase 2: Goed op weg met ICT

Voor scholen, schoolleiders, leraren, ICT-coördinatoren en besturen met een duidelijke visie op onderwijs en een ICT-plan. Voor een of enkele vakken zetten zij al digitale leermiddelen in.

Fase 3: Samen vooruit

Voor scholen, schoolleiders, leraren, ICT-coördinatoren en besturen die willen innoveren en daarbij ICT willen gebruiken. Het zijn doorgaans voorlopers die tegen vraagstukken aanlopen die anderen nog niet zijn tegengekomen.
 

Uw ambitie met ICT

Uw ambitie met ICT

Uw ambitie met ICT

Een plan schrijven

Een plan schrijven

 

Kennis op orde

Kennis op orde

Kennis op orde

Apparatuur en leermiddelen op orde

Apparatuur en leermiddelen op orde

Toekomstbestendig internet

Toekomstbestendig internet

Toekomstbestendig internet

Resultaten versnellingsvragen

Privacy op orde

Privacy op orde

Privacy op orde

Helpdesk Slimmer leren met ICT

Niet gevonden wat u zocht? Onze Helpdesk Slimmer leren met ICT staat iedere werkdag voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt onze Helpdesk Slimmer Leren telefonisch bereiken via 0800-3212233 of per e-mail via slimmerlerenmetict@poraad.nl.

Kijk ook eens in de Toolbox ICT in het onderwijs voor meer tools, of kijk op www.slimmerlerenmetict voor praktijkvoorbeelden, inspiratie en inzichten.

Meer lezen? Bekijk het laatste nieuws over ICT in het onderwijs