Icoon met tekst Goed op weg met ICTIcoon met tekst Aan de slag met ICT

 

 

 

Het vraagverhelderingsgesprek voert u met een adviseur van de PO-Raad en Kennisnet. Het gesprek heeft als doel uw vragen rondom ICT in het onderwijs scherp te krijgen. Vervolgens kijkt u samen met de adviseur welk ondersteuningsaanbod bij uw vragen past. Wanneer u obstakels ervaart bij het implementeren van ICT in het onderwijs kan het vraagverhelderingsgesprek u weer op gang helpen.

Voor het vraagverhelderingsgesprek komen adviseurs van de PO-Raad en Kennisnet bij u langs. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Heeft uw scho(o)l(en) al een strategisch plan voor de inzet van ICT, dan kunt deze van tevoren aanleveren. Voorafgaand aan het gesprek is er eerst telefonisch contact. Alle schoolbesturen worden gebeld om te inventariseren welke rol ICT in uw onderwijs heeft.

Contact

Bent u nog niet gebeld maar heeft u wel behoefte aan ondersteuning? Of heeft u inmiddels wel behoefte aan ondersteuning? Onze Helpdesk Slimmer leren met ICT staat iedere werkdag voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt onze Helpdesk Slimmer Leren telefonisch bereiken via 0800-3212233 of per e-mail via slimmerlerenmetict@poraad.nl