• Op woensdag 21 april a.s. is de digitale congresserie van de PO-Raad halverwege. We zenden de derde aflevering van 'de Toekomst van Goed Onderwijs' uit; De Digitale Economie, met als gast Farid Tabarki. “Als mensen kunnen wij de ontwikkelingen niet bijbenen. Dus moeten we de tijd nemen om na te denken hoe je met die versnelling omgaat. En blijven nadenken over waar het in het onderwijs in essentie over gaat.”

 • Een inspirerende speech van voorzitter Rinda den Besten, een spoedcursus gedragsverandering van Reint Jan Renes, een kijkje in de gesegregeerde jeugd van schrijver Özcan Akyol en nog veel meer. Lees het liveblog voor alle hoogtepunten van het PO-Raad congres 2019.

 • Pagina

  ...

 • Een heel podium vol met kinderen met muzikaal talent trapten het congres ‘Kennis voor morgen’ af. Trots stonden de kinderen uit Eerbeek op het podium met trompetten en bugels die glommen door het weerkaatsende licht in de zaal. Onder leiding van een dirigent en begeleidende band, brachten zij een paar nummers ten gehore om alle aanwezigen van het congres even flink op te warmen. Een verslag van het congres van de PO-Raad Kennis voor morgen.

 • Pagina

  Jaarlijks organiseert de PO-Raad een congres voor haar leden en andere geïnteresseerden. 

 • Pagina

  De PO-Raad kijkt met plezier terug op een geslaagd eerste congres. Veel bezoekers gaven op het evaluatieformulier aan het congres zeer geslaagd gevonden te hebben. 

 • Pagina

  In 2013 organiseerde de PO-Raad voor de tweede keer het tweedaagse congres: ‘Bevlogen besturen maken het verschil’. Een inspirerende bijeenkomst waar u, met collega’s onder elkaar, stilstond bij de...

 • Pagina

  De PO-Raad kijkt terug op een succesvol congres Bevlogen Besturen – om de leerling.  Hier kunt u het uitgebreide congresverslag bekijken, waarin interviews met de sprekers, bezoekers, speeches en...

 • De PO-Raad kijkt terug op een succesvol congres Bevlogen Besturen - Om de leerling. Wilt u nog eens nalezen wat er op 5 en 6 juni allemaal is gezegd en is gebeurd? Of was u niet bij het congres maar bent u wel nieuwsgierig naar wat deze dagen hebben opgeleverd? Deze visuele notulen – met interviews met de sprekers, bezoekers, speeches en foto’s – en bieden u informatie waar u later ook nog iets aan heeft.

 • De ruimte en ruimtevaart vormde de rode draad door het tweedaagse PO-Raad-congres ‘Bevlogen Besturen – om de leerling’. De opdracht aan schoolbesturen is leerlingen goed op hun toekomst voor te bereiden door ruimte te krijgen, te pakken en te nemen om het onderwijs steeds verder te verbeteren, zo luidde de hoofdboodschap.

Pagina's