• Eén congres én tien jaar PO-Raad: De PO-Raad kijkt terug op een geslaagde tweedaagse op 7 en 8 juni. In onze congreskrant kunt u nog eens nabeleven wat er die dagen gebeurde. Een verslag in woord en beeld.

  • De Tweede Kamer heeft een ultieme kans gemist om duidelijkheid te creëren over de bekostiging van het primair onderwijs. Met haar ‘nee’ tegen de oproep voor een parlementair onderzoek houdt ze een mistig beeld in stand over hoe het ervoor staat in de sector. Broodnodige investeringen blijven daardoor uit. Dat zei Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad, in haar openingsspeech van het PO-Raad congres in Nijkerk.

  • Op vrijdag 16 juni organiseren we ons congres ‘Kleurrijk in onderwijs’. Op het programma staan onder meer een keynote van Ernst Hirsch Ballin over onderwijsvrijheid, vijf masterclasses, vijftien workshops en zeven sessies. En daar kan vanaf vandaag een nieuwe spreker aan worden toegevoegd: staatssecretaris Sander Dekker. Waarom dit goed én slecht nieuws is, zal ik hieronder proberen uit te leggen.

  • Op donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni vinden respectievelijk de Algemene Ledenvergadering (ALV) en het congres ‘Kennis voor morgen’ van de PO-Raad plaats. In dit bericht leest u de laatst stand van zaken rondom deze evenementen.

  • Pagina

    ...

  • De PO-Raad kijkt terug op een succesvol congres Kennis voor Morgen. Nog eens nalezen wat er op 12 juni allemaal gebeurde en is gezegd? Of was u er niet bij maar bent u nieuwsgierig naar wat deze dagen hebben opgeleverd? Bekijk dan de visuele notulen.

  • Niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima sprak vanochtend bij de opening van de tweede dag van het PO-Raad Congres. De Koningin hield een warm pleidooi voor muziek voor de ruim 350 aanwezigen in congrescentrum Papendal.

  • Staatssecretaris Dekker (Onderwijs) zal op donderdag 11 juni aanwezig zijn op de ledendag van het PO-Raad congres ‘Kennis voor morgen’ op locatie Papendal. Hij zal tijdens het diner - na afloop van de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de PO-Raad - een korte tafelrede houden. Daarna zal hij aanschuiven bij verschillende tafels om in gesprek te gaan met schoolbestuurders over de vraag die tijdens het congres centraal staat: hoe bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst?

  • De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de PO-Raad komt bijeen op donderdag 11 juni 2015. Tijdens de ALV vraagt het bestuur de leden om instemming op een aantal voorstellen rond Goed Bestuur. Dat...

Pagina's