• Pagina

    Ben jij iemand die graag tot de bodem uitzoekt hoe het onderwijsrecht in elkaar steekt? Wil je de scholen en schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs wegwijs maken in de wirwar van wetten en regels binnen het onderwijs? En wil de collega’s van PO-Raad en VO-raad voorzien van juridische adviezen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  • Pagina

    Datagedreven werken wordt steeds belangrijker, ook in het onderwijs. In de functie Product owner lever je een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van de benchmark voor schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. Met goede informatie helpen we schoolbesturen te leren van elkaar, te sturen op gefundeerde informatie en transparant te zijn naar de stakeholders.

  • Pagina

    De PO-Raad en VO-raad zijn per direct op zoek naar een inhoudelijk en organisatorisch sterke projectmedewerker voor het programma Gezonde School. Het programma Gezonde School stimuleert scholen in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs om te werken aan een gezonde leefstijl. Dit programma is een samenwerking tussen de PO-Raad, VO-raad en MBO Raad, GGD GHOR Nederland, het RIVM, landelijke kennisinstituten, KVLO en gezondheidsfondsen. Er wordt gewerkt vanuit het programmaplan Gezonde School 2017-2020. Het nieuwe programmaplan voor de komende vier jaar is in ontwikkeling. De PO-Raad zoekt in samenwerking met de VO-raad uitbreiding van het programmateam Gezonde School op het project deskundigheidsbevordering, in het bijzonder voor het thema Relaties & Seksualiteit. Voor meer informatie over Gezonde School zie www.gezondeschool.nl.