Wij zijn per direct op zoek naar een proactieve, zelfstandige en energieke secretaresse/assistent. Wil jij aan de slag bij dé sectororganisatie voor het primair onderwijs? Solliciteer dan op deze leuke en veelzijdige functie.

Als secretaresse/assistent werk je in een secretariaatsteam bestaande uit een vijftal secretaresses/assistenten en word je aangestuurd door het hoofd secretariaat. Het bureau van de PO-Raad is georganiseerd op basis van vijf inhoudelijke domeinen. Voor elk domein is een domeinregisseur aangesteld en werkt een aantal beleidsadviseurs en projectmedewerkers. Je ondersteunt de medewerkers binnen het domein door hen zoveel mogelijk administratieve en organisatorische werkzaamheden uit handen te nemen, daarbij hoort complex agendabeheer en het stellen van de juiste prioriteiten. Het ene moment notuleer je een vergadering of bestuurlijk netwerk, het andere moment jaag je je collega’s aan om informatie aan te leveren of ben je bezig met het redigeren van teksten. Het kunnen omgaan met piekbelasting is een must. Verder verwachten wij dat je flexibel bent om zo nodig een avondvergadering of bijeenkomst te notuleren.

Jouw profiel

Het is voor deze functie belangrijk dat je zelfstandig kan werken, flexibel en proactief bent. Je bent daarnaast een kei in het organiseren van overleggen, bijeenkomsten en evenementen. Door je goede gevoel voor bestuurlijke verhoudingen weet je bovendien met tact om te gaan met verschillende belangen en kan je een brede ondersteuning bieden. Wij vinden dat een goede secretaresse/assistent zaken overziet (helicopterview), altijd een stap voor loopt (anticiperend) en het aandurft zijn of haar grenzen te bewaken (assertief). Daarnaast ben je organisatiesensitief en in staat om op een professionele manier te communiceren met onze leden.

Ben je ervan overtuigd dat we jou beschrijven? Solliciteer dan!

Wij vragen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van en vaardig in het werken met geautomatiseerde systemen (Office, CRM-systeem, Ibabs);
 • Bewezen talent voor organiseren en plannen;
 • Een teamplayer met oog voor de behoeftes van collega’s.

Wij bieden

 • Een energieke en innovatieve werkomgeving;
 • Een parttime dienstverband voor 34 uur per week;
 • Een salaris in schaal 7. De inschaling van je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. De PO-Raad volgt de CAO Nederlandse Universiteiten;
 • In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging;
 • Goede bereikbaarheid met het OV.

Meer weten en solliciteren

Solliciteren kan tot en met 20 februari 2019. Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@poraad.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annelies De Neve, directie-assistent, via a.deneve@poraad.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.