Aanmelden van uw vraag over ICT en onderwijs (versnellingsvraag)

Ambities genoeg als het gaat om het inzetten van ICT om leerlingen te laten leren, maar loopt u hierbij tegen blokkades en belemmeringen aan? Met onderstaand formulier kunt u uw vraag bij de PO-Raad aanmelden. Een team van begeleiders staat klaar om u te helpen antwoord te krijgen op deze vraag. Het bekijkt allereerst of uw schoolbestuur eventueel direct op andere manieren beter kan worden geholpen en of de gevraagde informatie niet al voorhanden is. Zo niet, dan zorgen zij er samen met u voor dat u uw vraag officieel kan inschrijven als zogenoemde 'versnellingsvraag'.  

Let op: Om in aanmerking te komen voor ondersteuning in de derde periode geldt dat de vragen uiterlijk 8 oktober 2015 ingeschreven moeten zijn. 

Persoonsgegevens
Gegevens organisatie
Over mijn vraag

Bij aanmelding is het nog niet vereist dat de vraag aan alle criteria voldoet, maar we verzoeken u hier wel vast kennis van te nemen. Bij het officieel inschrijven van de vraag is dit namelijk wél verplicht. Het team van begeleiders helpt u de vraag op de juiste manier te formuleren. 

2 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.