Aanmelding Nationale Onderwijskoers 2019

Op 29 juni 2019 vindt de Nationale Onderwijskoers 2019 plaats. Een toertocht voor iedereen die van onderwijs & racefietsen houdt. Hierbij staat vooral de ontmoeting centraal en niet de gemiddelde snelheid. Iedereen die werkzaam is binnen of voor het onderwijs, van primair onderwijs tot hoger onderwijs, leraar of niet-leraar, is welkom! 

Globale opzet van de Nationale Onderwijskoers

9.30 uur: Verzamelen bij Roadhouse Arnhem (Amsterdamseweg 467, Arnhem). We beginnen uiteraard met een kop koffie/thee.

Ca. 10.00 uur: Start onderwijskoers. U kunt kiezen voor een tweetal routes, één van ca. 70 km en één van ca. 100 km. Er wordt gefietst in groepen van max. 14 deelnemers. 

Ca. 14.00 uur: Lunch, eveneens bij Roadhouse Arnhem.

Meefietsen?

Hier zijn geen kosten aan verbonden. De kosten voor koffie/thee en lunch bedragen in totaal €20,--. Wil je hier van gebruik van maken? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier en neem 20 euro in contanten mee naar de Onderwijskoers. 

Voor nadere informatie en vragen kun je terecht bij de volgende onderwijsmensen:

•    Hartger Wassink: post@hartgerwassink.nl
•    Henk ter Haar: henkthaar@gmail.com
•    Martijn Sytsma: dm.sytsma@icloud.com
•    Reinier Goedhart: r.goedhart@poraad.nl
 

 
1 0% 2 100%

De fietstoertocht op zaterdag 29 juni 2019 wordt niet door de PO-Raad georganiseerd. De PO-Raad stelt wel de website www.poraad.nl beschikbaar voor aanmelding van de fietstoertocht door deelnemers. Deelname aan deze fietstoertocht vindt plaats op eigen risico. De PO-Raad noch de initiatiefnemers zijn aansprakelijk voor schade aan de fiets of ander materiaal en/of schade als gevolg van een ongeval die deelnemers oplopen door deelname aan de fietstoertocht.  

7 + 7 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.