Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Ja, ik neem graag deel aan een van de inhoudelijke webinars over de curriculumherziening

In het afgelopen anderhalf jaar hebben 125 leraren en 18 schoolleiders voor negen leergebieden voorstellen opgesteld voor de integrale curriculumherziening van het basis- en voortgezet onderwijs. Kortom, zij hebben zich gebogen over de vraag wat alle leerlingen moeten kennen en kunnen? Op 10 oktober 2019 zijn deze voorstellen overhandigd aan de minister van basis- en voortgezet onderwijs. Je kunt de definitieve voorstellen vinden op www.curriculum.nu.

Ben je benieuwd wat de curriculumherziening praktisch of inhoudelijk voor jou of jouw scho(o)l(en) betekent? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan een of meerdere van onze interactieve webinars. We organiseren er één per leergebied, negen in totaal dus. Je kunt je dan ook voor meerdere webinars aanmelden. Dat kan met onderstaand formulier. Enkele dagen voor de webinar ontvang je een e-mail met daarin de logingegevens en de instructies voor de webinar.

Deze webinars zijn bedoeld voor leraren, schoolleiders, ondersteunend onderwijspersoneel en schoolbestuurders. Ze worden georganiseerd door Coördinatiegroep van curriculum.nu: PO-Raad, VO-raad, AOb, CNV Onderwijs, FvOv, AVS, LAKS en Ouders & Onderwijs.