Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Meedenken over jouw functiebeschrijving?

    
logofvovlogoporaad

 

 

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. Als je al tien jaar werkt als onderwijsondersteuner kan het betekenen dat er ook flink wat veranderingen zijn in het werk dat je doet. Is de voorbeeldfunctiebeschrijving van jouw functie eigenlijk nog wel actueel?

Daarom onderzoeken wij samen met de andere vakbonden en de PO-Raad de komende periode of de functiebeschrijvingen moeten worden aangepast. Dit onderzoek is belangrijk voor de cao-onderhandelingen omdat de vakbonden en de PO-Raad graag meer inzicht willen krijgen in de veranderingen van de onderwijspraktijk.

Meedoen?

Wil je meedoen en een bijdrage leveren aan het onderzoek naar de functiebeschrijvingen? Dat kan door deel te nemen aan de bijeenkomsten die worden georganiseerd op het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Tijdens deze bijeenkomsten nodigen we je uit om in gesprek te gaan met een expert, samen met je vakgenoten. Ben je schoolleider of schoolbestuurder en wil je meepraten over de functiebeschrijvingen van onderwijsassistenten? Ook dan is er een bijeenkomst gepland waar je aan kunt schuiven.

Aanmelden
We hebben jou hierbij nodig! Meld je daarom nu aan voor een van de bijeenkomsten hieronder. De bijeenkomsten worden georganiseerd bij het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Aanmelden kan tot en met donderdag 10 januari 2019 via dit aanmeldformulier.

  • Onderwijsassistenten - 22 januari van 14.00-16.00 uur
  • Schoolleiders en schoolbestuurders (meepraten over functiebeschrijvingen onderwijsassistenten) - 25 januari 14.00-16.00 uur
  • Logopedisten (leidinggevenden zijn ook welkom) - 24 januari 14.00-16.00 uur
  • Gedragswetenschappers, psychologen, orthopedagogen - 25 januari 10.00 - 12.00 uur

 

Omdat we graag kiezen voor een evenwichtige afspiegeling van het onderwijsveld en spreiding over werkgevers hoor je op 11 januari hoor je of je definitief uitgenodigd wordt. Reiskosten voor deze bijeenkomsten worden vergoed.