Onderwijsondersteuners, denk mee over jouw functiebeschrijving!

aob avs cnv fnv fvov poraad

Conciërges, onderhoudsmedewerkers, intern begeleiders, stafmedewerkers, adviseurs, secretaresses, administratief medewerkers, pedagogisch medewerkers en leraarondersteuners in het primair onderwijs kunnen meepraten over hun functiebeschrijving. Past de huidige voorbeeldbeschrijving nog bij de taken en verantwoordelijkheden van jouw functie?

Meedoen?!

Wil je meedoen en een bijdrage leveren aan het onderzoek naar de functiebeschrijvingen? Dat kan door deel te nemen aan de bijeenkomsten die worden georganiseerd op het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht; naast station Utrecht Overvecht).

De bijeenkomsten staan gepland op:

  • Maandag 13 mei, 14.00-16.00 uur: conciërges en conciërges/onderhoudsmedewerkers
  • Dinsdag 14 mei, 14.30 uur-17.00 uur: intern begeleiders
  • Vrijdag 17 mei, 13:30-17:00 uur: (staf)medewerkers en adviseurs (financieel, ICT, onderwijs en kwaliteit, HR/P&O, huisvesting, marketing en communicatie, beleid)
  • Woensdag 22 mei, 14.30-17.00 uur: pedagogisch medewerkers en leraarondersteuners
  • Vrijdag 24 mei, 14.30-17.00 uur: secretaresses en administratief medewerkers

Cao-onderhandelingen

Eerder dit jaar hebben de vakbonden en PO-Raad gesproken met directeuren, adjuncten, onderwijsassistenten, logopedisten, gedragswetenschappers, psychologen en orthopedagogen over de functiebeschrijvingen in het primair onderwijs. De uitkomsten van die en van deze bijeenkomsten nemen de vakbonden AOb, AVS, CNV Onderwijs, FNV, FvOv en de werkgeversvereniging PO-Raad mee naar de cao-onderhandelingen.

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. Met jouw inbreng willen we zorgvuldig in kaart brengen wat de verschillende ondersteuners werkelijk doen. Schrijf je nu in!

5 + 11 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.