Nieuws

Ga in gesprek met onderwijsminister Arie Slob

Via de website van het PO-front kunt u gratis kaarten bestellen voor de meet-up met onderwijsminister Arie Slob in AFAS Live in Amsterdam.

Het PO-front houdt op woensdagmiddag 29 november vanaf 15.00 uur een openbare bijeenkomst met Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs, in AFAS Live in Amsterdam. Leraren, onderwijsondersteuners, schoolleiders en schoolbestuurders gaan in gesprek met de minister over een eerlijk salaris en minder werkdruk in het primair onderwijs. 

Gratis kaarten

Vanaf maandag 20 november 17.00 uur zijn er een kleine 500 gratis kaarten beschikbaar via de website van het PO-front. De kaarten zijn alleen beschikbaar voor onderwijspersoneel uit het primair onderwijs. Wees er snel bij, want op = op.

Livestream

Het PO-front zorgt voor een livestreamverbinding, zodat iedereen de sessie online kan volgen in de personeelskamer op school. Verdere communicatie over programma en exacte tijden volgt via de website van het PO-front en deze website.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten