Nieuws

Met de bus naar de staking op 5 oktober? (informatie voor schoolbesturen)

Het PO-front organiseert op 5 oktober een grote manifestatie in het Zuiderpark in Den Haag. Bezoekers komen het makkelijkste bij het Zuiderpark met een georganiseerde busreis. Hiervoor zijn er drie mogelijkheden, te weten:

  1. Een individuele bezoeker reserveert via de website van PO-front (http://www.stakingsbus.nl/) zijn eigen plek in een bus, vanaf een van de 80 opstapplaatsen (zie website PO-front);
  2. Het schoolbestuur of de school reserveert via het PO-front (http://www.stakingsbus.nl/) een eigen bus waarmee u rechtstreeks naar Den Haag kunnen reizen, zonder extra omwegen of stops. U kunt uitsluitend een bus reserveren als u met tenminste 40 deelnemers naar Den Haag reist;
  3. Het schoolbestuur of de school heeft zelf al een bus gereserveerd. U moet dan zo snel mogelijk contact opnemen met het callcenter (zie hieronder) in verband met afspraken over de reisroute en het parkeren. Als u nog van plan bent om een bus te reserveren, dan kunt u dat het beste doen via het PO-front (http://www.stakingsbus.nl/).

Een busreis via het PO-front kost € 15,50 per persoon. Vakbondsleden kunnen gratis reizen.

Callcenter busvervoer

Van maandag 25 september tot en met 5 oktober is er een callcenter voor vragen over het busvervoer. Het callcenter is bereikbaar op maandag-vrijdag: 14-20 uur en op zaterdag: 11-18 uur op nummer 030-20 060 02.

Aanmelden bezoekers van de manifestatie

In verband met de organisatie is het van groot belang dat alle bezoekers van de manifestatie aangemeld worden via de website van het PO-front.