In verband met het coronavirus is het kantoor van de PO-Raad niet open en werken bureaumedewerkers op afstand. 

Algemeen:

Telefoonnummer: 030 - 31 00 933
Algemeen e-mailadres: info@poraad.nl
Twitter: @PO_Raad

Helpdesk

Bij onze Helpdesk kunt u als lid van de Vereniging PO-Raad of namens een van onze leden, terecht voor vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid, bekostiging, huisvesting, medezeggenschap en hoofdlijnen van het onderwijsbeleid. Stel een vraag aan de Helpdesk via: helpdesk@poraad.nl, vermeld hierbij uw bestuursnummer, of neem op werkdagen tussen 08:30 en 12:30 uur telefonisch contact op met de Helpdesk. Het telefoonnummer vindt u als u lid van de PO-Raad bent en ingelogd op mijn.poraad.nl op de pagina van de Helpdesk. De Helpdesk van de PO-Raad beantwoordt geen vragen van werknemers. Zij kunnen zich wenden tot de eigen vakorganisatie zoals de AOb, CNV Onderwijs, AVS of FvOv. Ouders kunnen zich richten tot de landelijke oudervereniging Ouders & Onderwijs.

 

Persvoorlichting

Eerste woordvoerder: Ad Veen
Stuur een e-mail
030 - 31 00 933
06 - 139 69 004

Tweede woordvoerder: Claudia Verhoeven
Stuur een e-mail
030 - 31 00 933
06 - 300 64 307

Adres:

Postadres

Postbus 85246
3508 AE Utrecht

Bezoekadres

Aidadreef 4
3561 GE Utrecht
Let op: Eventuele wegwerkzaamheden in en rond Utrecht

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer

Vanaf Station Overvecht bent u binnen loopafstand van ons kantoor. Als u uitstapt ziet u aan de ene kant van het spoor een woonwijk en aan de andere kant kantoorgebouwen staan. Loop onder het spoor door richting de kantoorgebouwen, sla bovenaan de uitgang van het station rechtsaf. Na enkele meters zie u forum II loop iets verder door tot u een draaideur ziet. Gebruik deze draaideur en meldt u bij de balie. Kijk voor de snelste verbinding op www.9292.nl.

Met de auto
 

Bij de PO-Raad en in de omgeving is slechts een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Wij adviseren u daarom indien mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Komt u met de auto, wilt u dat dan van te voren aan ons melden? Voor een op maat gemaakte routebeschrijving kunt u hier uw vertreklocatie invullen.