De PO-Raad volgt de richtlijnen rondom het coronavirus. Dit betekent dat onze medewerkers grotendeels thuiswerken. Ons kantoor is geopend.

Algemeen:

Telefoonnummer: 030 - 31 00 933
Algemeen e-mailadres: info@poraad.nl
Twitter: @PO_Raad

Juridische Helpdesk

Bij de Juridische Helpdesk kun je als lid van de Vereniging PO-Raad of namens een van de leden, terecht voor vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid, bekostiging, huisvesting, medezeggenschap en hoofdlijnen van het onderwijsbeleid. Stel een vraag via het icoon op de pagina van de Juridische helpdesk op mijnporaad.nl (na inlog in het ledenportaal). Voor dringende vragen kun je op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur telefonisch contact opnemen met de juridische adviseurs. 

De PO-Raad streeft ernaar jouw vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Gezien de huidige drukte bij de Juridische Helpdesk lukt dat helaas niet altijd.

De Juridische Helpdesk van de PO-Raad beantwoordt geen vragen van werknemers. Zij kunnen zich wenden tot de eigen vakorganisatie zoals de AOb, CNV Onderwijs, AVS of FvOv. Ouders kunnen zich richten tot de landelijke oudervereniging Ouders & Onderwijs.

Persvoorlichting

Eerste woordvoerder: Claudia Verhoeven
(werkt niet op woensdag, afwezig op maandag 6 december)
Stuur een e-mail
06 - 30 06 43 07

Tweede woordvoerder: Harm van Gerven
(werkt niet op vrijdag, afwezig op donderdag 9 december)
Stuur een e-mail
06 - 50 12 24 90

Adres:

Postadres

Postbus 85246
3508 AE Utrecht

Bezoekadres

Aidadreef 4
3561 GE Utrecht
Let op: Eventuele wegwerkzaamheden in en rond Utrecht

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer

Vanaf Station Overvecht ben je binnen loopafstand van ons kantoor. Als je uitstapt zie je aan de ene kant van het spoor een woonwijk en aan de andere kant kantoorgebouwen staan. Loop onder het spoor door richting de kantoorgebouwen, sla bovenaan de uitgang van het station rechtsaf. Na enkele meters zie je forum II, loop iets verder door tot je een draaideur ziet. Gebruik deze draaideur en meld je bij de balie. Kijk voor de snelste verbinding op www.9292.nl.

Met de auto
 

Bij de PO-Raad en in de omgeving is slechts een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Wij adviseren je daarom indien mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto, wil je dat dan van te voren aan ons melden? Voor een op maat gemaakte routebeschrijving kun je hier jouw vertreklocatie invullen.