Onlinebijeenkomst

Digitale bijeenkomst kennisgroep financiën 2024 (vragenuur)

21 november 2024
11:00 - 12:00

Online via Teams

Organisator(s)
PO-Raad
Interessant voor
Schoolbestuurders
Schoolleiders
Adviseurs
Overig

Tijdens de digitale bijeenkomst van de kennisgroep financiën brengt de PO-Raad, samen met beleidsmedewerkers van OCW en DUO, je kort op de hoogte van actualiteiten op het gebied van bekostiging, subsidies, ontwikkelingen in de kosten, financiële verantwoording, relevante wet- en regelgeving, etc. Verder is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Aanmelden voor het vragenuur is niet nodig. Deelnemen kan via deze link (deze link is geldig voor de bijeenkomsten in 2024): 

Klik hier om deel te nemen aan de bijeenkomst

De PO-Raad organiseert in 2024 op vijf momenten een digitale bijeenkomst van de kennisgroep financiën. Het vragenuur vindt plaats via Teams en wordt georganiseerd op de woensdagen van 7 februari, 10 april en 12 juni van 11:00 tot 12:00 uur. Let op: de bijeenkomsten na de zomervakantie zijn verplaatst naar de donderdagen 19 september en 21 november ook van 11:00 tot 12:00 uur. 

Heb je een specifieke vraag die je graag behandeld wil zien, dan kun je die van tevoren mailen naar Miriam Wijbenga.  Wil je alleen online aanschuiven zonder een specifieke vraag? Dat mag ook.

We bekijken nog of en wanneer we dit jaar fysieke bijeenkomsten van de kennisgroep financiën organiseren.

Dit evenement vindt ook plaats op