Nieuws

Sanne Scholten nieuwe directeur PO-Raad

Sanne Scholten start per 15 november als nieuwe directeur bij de PO-Raad. Sanne was de afgelopen zes jaar directeur-bestuurder van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Eerder werkte ze bij adviesbureau BMC en Stichting Rotterdam Sportsupport.

Sanne brengt een brede bestuurservaring mee en is gewend om in een dynamische omgeving leiding te geven en te werken binnen een krachtenveld met diverse stakeholders, waarin het afwegen van belangen een dagelijkse bezigheid is. Met deze ervaring is zij een absolute aanwinst voor de PO-Raad. Het bestuur en het bureau van de PO-Raad kijken dan ook uit naar de samenwerking.
 
Sanne Scholten: ‘Ik heb erg veel zin in deze nieuwe rol. Het onderwijs kampt met grote uitdagingen en ik wil hieraan graag mijn bijdrage leveren. De PO-Raad is daarvoor een prachtige plek.’
 
Om een warme overdracht te realiseren, blijft Hanneke van Tongeren tot 15 november aan als interim-directeur.
 

Slechtziendenonderwijs

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten