Workshop

Meer (data) halen uit het programma Vensters

Marlies Snijders
Projectleider Bestuurlijke Visitatie & Trainer Vensters

Marlies Snijders

Gehele jaar
Gratis

Divers

Interessant voor
Schoolleiders
Adviseurs
Overig
Organisator
PO-Raad

Met behulp van het programma 'Vensters' presenteer je je school op de website 'Scholen op de kaart' en je kunt er een schoolgids mee samenstellen. Maar wist je ook dat Vensters boordevol managementinformatie zit? Of dat je er een tevredenheidsonderzoek mee kan opzetten? Maak gebruik van de gratis workshops over Vensters zodat je er sneller en beter mee kan werken. 

Zet Vensters efficiënt in

Je agenda is vol en je tijd beperkt. Maar de informatie op scholenopdekaart.nl moet een stuk representatiever of actueler. Of je moet nu toch echt aan de slag met de schoolgids. Allemaal redenen om mee te doen aan een workshop van Vensters. Je leert het programma goed kennen en kunt het daarna efficiënt inzetten. Bovendien krijg je handige (schrijf)tips die je meteen de volgende dag kunt toepassen. 

Wat past bij jou?

Er zijn verschillende bijeenkomsten, workshops en e-learnings over werken met Vensters mogelijk. Voor de beginner, of de gevorderde gebruiker. Individueel, of samen met je team. Op kantoor in Utrecht, bij jou op locatie of online. Van alles kan. En voor alle events geldt dat er geen kosten aan verbonden zijn.

Bekijk het aanbod eens

Bekijk hieronder het aanbod en lees hoe je je kunt aanmelden en/of meer info kunt vragen. 

Meer over Vensters

Het programma Vensters bestaat uit verschillende modules waarmee besturen en scholen zelf de regie hebben over hun informatievoorziening en verantwoording. De PO-Raad en VO-raad ontwikkelen deze in samenspraak met scholen en in samenwerking met ICT-partner Kennisnet.