Masterclass

Introductie cao primair onderwijs

VOL
Donderdagmorgen 30 maart 2023
09.30 - 13.00 uur (lunch tot 14.00 uur)
€ 49 (inclusief lunch)
PO-Raad Utrecht
Interessant voor
Schoolleiders
Adviseurs
Organisator
PO-Raad

Hoe ziet de cao voor primair onderwijs er op hoofdlijnen uit? En hoe pas ik deze toe binnen mijn eigen organisatie? Volg de introductie van de specialisten van de juridische helpdesk van de PO-Raad en je weet het!  

Namens de werkgevers maakt de PO-Raad afspraken over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met de vakbonden. In juli 2022 is het cao-akkoord voor primair onderwijs voor 2022-2023 ondertekend door alle partijen. Bekijk onze cao-themapagina's eens voor meer informatie of volg deze cursus voor de basis. De PO-Raad vindt het belangrijk dat de cao juist wordt toegepast en we helpen je daarmee graag op weg.

Theorie & praktijk

De introductiecursus gaat in op bepalingen uit de cao po en aan de hand van een aantal concrete voorbeelden en vraagstukken kijken we hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Daarnaast krijg je informatie over arbeidsrecht en de laatste ontwikkelingen daaromtrent. Naast het delen van kennis is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de ins en outs van de cao en ervaringen uit te wisselen.

Iets voor jou? 

De introductie is bedoeld voor HR-professionals en/of schoolleiders met HR in hun portefeuille die nieuw zijn binnen de sector of behoefte hebben aan een opfriscursus over de cao po. De introductie is alleen toegankelijk voor leden van de PO-Raad.  ​

Vol = vol 

Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze cursus, wees er dus op tijd bij. De uiterste aanmelddatum is vrijdag 24 maart 2023. De editie van 23 maart 2023 is al vol. 

Na deze introductie

  • Ken je de hoofdlijnen van de cao voor het primair onderwijs 
  • Heb je handvatten om de cao toe te passen 
  • Ben je op de hoogte van de laatste actualiteiten rond de cao en het arbeidsrecht
  • Weet je hoe je gebruik kunt maken van de service van de juridische helpdesk van de PO-Raad 

Doe je voordeel met onze service

​​De medewerkers van de juridische helpdesk van de PO-Raad delen hun kennis en ervaring graag met jou via deze introductiecursus over de cao po. Heb je een specialistische vraag op dit gebied of wil je ondersteuning bij een andersoortig juridisch vraagstuk? Als lid kun je online meteen bij ons terecht via Mijn PO-Raad

VOL