Nieuws

Slimmer leren met ICT: Zet de volgende stap

U wilt aan de slag met ICT om leerlingen te laten leren en uw leraren te ondersteunen bij het lesgeven maar u weet niet waar u moet beginnen. Of u bent daarmee al aan de slag maar u kunt hulp gebruiken bij het zetten van die volgende stap. Hoe ver u ook bent, de PO-Raad en Kennisnet zijn er om u verder te helpen. Zo werken we samen met u aan een doorbraak met ICT in het onderwijs.

Snel weten welke stappen u kunt zetten en waarmee we u kunnen ondersteunen? Klik op onderstaand schema om deze te vergoten en klik vervolgens op de diverse blauwe links voor meer informatie en toegang tot praktische hulpmiddelen. U wordt daarvoor geleid naar een pagina op de website van de PO-Raad of naar de website van Kennisnet.

Downloads

110.24 KB

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten