Nieuws

Uw collega’s en hun ICT-vragen in beeld

U zit vol ideeën om ICT in te zetten voor het geven van onderwijs op uw school. Maar u loopt tegen een probleem aan dat belemmert dat u echt kunt doen wat u voor ogen hebt. Herkent u dit? Uw collega’s wel. Diverse schoolbesturen dienden daarom al een Versnellingsvraag in bij de PO-Raad en Kennisnet. Nieuwsgierig? In onderstaande filmpjes krijgt u in ongeveer een minuut een beeld van de vragen die leven.

Het vervolg

De PO-Raad en Kennisnet zijn aan de slag om de vragen te beantwoorden en belemmeringen weg te nemen. Schoolbesturen hoeven dan niet meer ieder voor zich het wiel uit te vinden. Zo kan de hele sector ervan profiteren en volgende stappen zetten met ICT in het onderwijs. Wilt u ook een vraag indienen? Dat kan. Kijk hier voor meer informatie.

In beeld

1. Vraag van Stichting Rijdende School en Stichting Optimus.

2.Vraag van de Almeerse Scholen Groep.

3. Vraag van Stichting Klasse

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten