Nieuws

Kies jouw favoriete leraar voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2024

Ken jij díe leraar die het verdient om Leraar van het Jaar te worden? Leraren, schoolleiders, onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders kunnen hun favoriete leraar tot 10 mei a.s. aanmelden voor de verkiezing. 

Een jaar lang ambassadeur

De vier winnaars zijn een jaar lang ambassadeur van hun sector. Een mooie kans om innovatieve ideeën en inspiratie te delen met rest van lesgevend Nederland. De verkiezing draagt bij aan een positief imago van het beroep en maakt de kwaliteit van de beroepsgroep zichtbaar. 

Chantal Goedertier, Leraar van het Jaar 2019 voor het speciaal onderwijs, vindt dat haar collega’s trots mogen zijn op hun vak. “Als iemand je op een feestje vraagt wat je doet voor werk, zeg je dan luid en duidelijke: ik ben leraar!”

Nomineer een leraar

Via kan je jouw favoriete leraar nomineren. Dit kan tot uiterlijk 10 mei 2024. Uit alle aanmeldingen maakt een jury van leraren een eerste selectie. Daarna kiest de beroepsjury van leraren in september drie finalisten per sector. Uiteindelijk kiest een vakjury de vier winnaars uit het basisonderwijs,  speciaal (basis)onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De winnaars worden op 3 oktober 2024 bekendgemaakt. 

Meer weten

Houd de website in de gaten voor meer informatie of vragen. 

Logo

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten