Nieuws

Bijeenkomsten Vensters 2018

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Vensters, zoals de nieuwe schoolgids module en Mijn Scholen op de kaart? Heeft u individueel behoefte aan uitleg, of samen met uw collega's? De PO-Raad organiseert in het najaar verschillende bijeenkomsten. Waar ontmoeten we u binnenkort?

Startbijeenkomsten Scholen op de kaart

In het najaar van 2018 zijn er verschillende startbijeenkomsten Scholen op de kaart in de regio. Op scholenopdekaart.nl vertelt u zelf het verhaal van uw school. Ouders en andere belanghebbenden krijgen zo een rijker beeld van de school. Daarnaast maakt u ook ieder jaar een schoolgids voor ouders. Maar welke informatie moet waar? En hoe presenteert u de informatie zo overzichtelijk mogelijk online?

Met dezelfde gegevens stelt u nu één op één de Vensters schoolgids samen. Staat uw school nog niet volledig op scholenopdekaart.nl? En wilt u concreet aan de slag? In het najaar organiseren we bijeenkomsten door het land waarvoor u zich individueel of samen met een collega-directeur kunt opgeven. Benieuwd naar de data en locaties? Meer informatie vindt u hier.

Vensters workshop op maat

We komen graag bij uw schoolbestuur langs om de mogelijkheden van Vensters te laten zien aan u en uw collega-directeuren. Ideaal omdat er ruimte is om in te gaan op specifieke vragen en behoeften binnen uw schoolbestuur.

We stemmen het programma af op uw behoeften, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het ontstaan van Vensters en het doel
  • Mijn Scholen op de kaart en de Vensters schoolgids
  • Tevredenheidsmeting en Monitor Sociale Veiligheid
  • ManagementVenster: rapportages op school- en bestuursniveau
  • Tips voor het schrijven van toelichtingen en online teksten

Heeft u interesse of wilt u een bijeenkomst aanvragen? Het Vensters-team komt graag naar uw schoolbestuur toe. Hier vindt u meer informatie over een workshop op maat.