Nieuws

E-learning 8-wekenactie Vensters Schoolgids

De afgelopen jaren deden veel scholen mee aan de 8-wekenactie waarbij je je Vensters Schoolgids in 8 weken vult. Daarom heeft het Vensters-team deze actie nu omgevormd tot een handige e-learning. Zoals je gewend bent komen wekelijks twee indicatoren aan bod. Stap voor stap leggen we uit hoe je de indicator vult. Daarnaast krijg je achtergrondinformatie en praktische (schrijf)tips. En heel belangrijk: je bepaalt nog steeds zelf wanneer je de opdrachten uitvoert.

In 8 weken Vensters compleet gevuld, je schoolprofiel op scholenopdekaart.nl up-to-date en met één druk op de knop een schoolgids. Wie wil dat niet?

Wat levert de e-learning op?

Na het volgen van de e-learning is je schoolgids af en staat de school met een goed gevuld profiel op scholenopdekaart.nl. Door de e-learning is het makkelijk de actie te stoppen en weer op te pakken wanneer je wilt. Daarnaast bieden we extra contactmogelijkheden om eventuele vragen te stellen.

Wil je meer informatie over de actie of wil je je aanmelden voor de 8-wekenactie? Ga dan naar de website van Vensters.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten