Nieuws

Minister Dennis Wiersma live vanuit Den Haag op PO-Raad Congres

Het PO-Raad Congres biedt dit jaar een mooi gevarieerd programma met verschillende sessies. Vanaf 08:30 is iedereen welkom, waarna om 09:15 de opening start met onder andere minister Dennis Wiersma. Hij is live vanuit Den Haag onderdeel van het plenaire deel.

Ook onderdeel van het plenaire deel is schrijver en programmamaker Abdelkader Benali. Als klein jongetje kwam hij met zijn ouders naar Nederland, waar zijn vader in Rotterdam een slagerij begon. Zijn eigen ervaringen neemt hij mee in zijn boeiende verhaal rondom het thema kansengelijkheid. Op basis van die ervaring, deelt hij zijn bevindingen en neemt ons mee in de overtuiging dat onderwijs verder gaat dan de schoolbanken.

Sessies

Op de dag van het congres kun je je via de congres app inschrijven voor verdiepende sessie op vier thema's. Via de app zie je waar en hoe laat de sessies die jij wilt bijwonen, worden gehouden. Je kunt kiezen uit:

Sessies versterken bestuurlijke professionaliteit
Sessies onderwijskansen
Sessies onderwijsarbeidsmarkt
Sessies onderwijskwaliteit

Afsluiting door Paulien Knol

De afsluiting neemt Paulien Knol voor haar rekening, bedenker en oprichter van ‘De gelukkige docent‘. De voormalig MBO-leerkracht zal met anekdotes en de nodige humor haar herkenbare ervaringen delen.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar PO-Raad Congres 2022: FOCUS.

Dennis Wiersma

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten