Nieuws

Edualdo.nl nu ook voor het primair onderwijs

Is Edualdo.nl al bekend binnen jouw school of bestuur? Op deze website kunnen leraren kennis en ervaring uitwisselen over het onderwijs, van multimediagebruik in de klas tot projectmatig werken. Tot nu toe was Edualdo alleen bedoeld voor het voortgezet onderwijs, maar nu kan ook het primair onderwijs er gebruik van maken.

Edualdo.nl draait sinds een jaar in het voortgezet onderwijs en is ontwikkeld door Schoolinfo in het kader van Leerling 2020. De site is specifiek bedoeld voor leraren. Ze kunnen elkaar daarop helpen met nieuwe inzichten, ervaringen, tips en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Vakinhoudelijk en vakoverstijgend.

Verbinden van leraren

In samenwerking met het programma Samen Slimmer Leren van de PO-Raad is Edualdo nu ook open gesteld voor het primair onderwijs. Projectleider Menno Knol: ,,Er zijn zo veel ontwikkelingen gaande binnen het onderwijs en er is altijd wel een school die ervaring heeft met ‘de volgende stap’. Met Edualdo maken we het eenvoudig en laagdrempelig om scholen en leraren met elkaar te verbinden.”

Gemakkelijk

Edualdo is gemakkelijk in het gebruik. Mocht je toch graag toelichting willen, bekijk dan de Edualdo-filmpjes op YouTube. Je kunt Edualdo bijvoorbeeld ook als app op je smarttelefoon plaatsen.

Waarom is Edualdo uniek?

  • Alle gebruikers van Edualdo zijn leraren
  • Alle vragen en antwoorden komen rechtstreeks uit de onderwijspraktijk
  • Vragen worden altijd beantwoord
  • Edualdo is gratis en advertentievrij

Meedenken met de (door)ontwikkeling?

Leraren, de PO-Raad en Schoolinfo werken samen aan de ontwikkeling van Edualdo. Ken jij een leraar die het leuk vindt om hierover mee te denken? Laat het dan weten via info@edualdo.nl.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten