Nieuws

Gratis energie-analyse schoolgebouwen

Door de coronacrisis kunnen schoolbezoeken van de energiebespaarder van het programma Scholen Besparen Energie niet doorgaan. Wel kunnen scholen gebruik maken van een gratis energie-analyse. Met behulp van deze tool kunnen scholen snel zien of hun energieverbruik goed, matig of slecht is. Daarnaast krijgen ze meer inzicht in de prioriteiten die zij kunnen stellen voor energiebesparing.

Om de analyse uit te voeren heb je maar een aantal gegevens nodig: het bouwjaar, het bruto vloeroppervlak en het elektriciteits- en aardgasverbruik uit één jaar. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen meer informatie over je energieverbruik en mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Als de scholen weer opengaan is er de mogelijkheid om met een energiebespaarder van het programma Scholen Besparen Energie een ronde te maken door de scholen. Op deze manier word je geholpen energiebesparende maatregelen te nemen die passen bij jouw schoolgebouwen.

Hier vind je meer informatie over de energie-analyse. Heb je vragen of wil je meer weten? Mail dan naar info@scholenbesparenenergie.nl