Nieuws

VSO-leerlingen vieren diploma en deelcertificaten met feestelijke vlagestafette

Examenleerlingen uit het voorgezet speciaal onderwijs (VSO) vieren het behalen van hun diploma of deelcertificaten met de jaarlijkse vlagestafette. Deze zomer gaat door het hele land de vlag uit.  

Vanaf 17 juni doen duizenden vso-leerlingen het mondelinge onderdeel van hun college-examen. Ook moeten sommige leerlingen een schriftelijk examen herkansen. Als ze voor hun schriftelijke en mondelinge examens geslaagd zijn, dan halen ze een vo-diploma of deelcertificaten voor specifieke vakken.  

Leerlingenbelang Voortgezet Speciaal Onderwijs (LBVSO) trapt vandaag de estafette af door met minister Dennis Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) de vlag te hijsen op het ministerie van OCW in Den Haag. Daarna gaat de vlag uit bij vele leerlingen met goed nieuws én scholen en onderwijsorganisaties door het hele land.  

De PO-Raad wenst alle examenleerlingen in het vso heel veel succes met hun mondelinge examens of herkansing. We feliciteren jullie alvast van harte met jullie diploma of deelcertificaten!  

De Nederlandse vlag met een rugzak hangt uit

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten