Nieuws

Denk mee over de benchmark onderwijs voor Schoolbesturen op de kaart

De website Benchmark POVO heeft een nieuwe vormgeving, navigatiestructuur én een nieuwe naam: schoolbesturenopdekaart.nl. Hierbij is het mogelijk je eigen schoolbestuur op diverse thema’s te vergelijken met anderen. Dit kan op leerlingaantallen of vestigingen, maar ook met besturen in dezelfde provincie, gemeente en/of plaats. We werken nog aan de ‘benchmark onderwijs’. We zoeken leden die hierover met ons mee willen denken. 

Hoe brengen we onderwijs met data in kaart?

Samen met schoolbesturen onderzoeken we hoe de benchmark onderwijs op een goede manier inzichtelijk wordt voor Schoolbesturen op de kaart. Voor de ‘benchmark onderwijs’ wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van al bestaande gegevensleveringen van DUO. Daarbij wordt er onderzocht welke indicatoren gebruikt kunnen worden voor het vergelijken en verantwoorden over onderwijs. 

De werkgroep zal eens per 6-8 weken bijeenkomen voor bijeenkomsten van 1,5 uur.

Meld je aan

Wil je meedenken over de indicator onderwijs voor Schoolbesturen op de kaart? Meld je aan door voor 15 juli een mail te sturen naar: schoolbesturenopdekaart@poraad.nl

 

Schoolbesturen op de Kaart

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten