Nieuws

Nieuwe website PO-Raad: jouw informatie beter vindbaar

Vanaf volgende week, 21 februari, vind je jouw vertrouwde PO-Raad-site in een nieuw jasje. Op onze geheel vernieuwde website voeren we een aantal belangrijke veranderingen door, waardoor jij informatie beter kunt vinden.

Nieuwe structuur

Onze belangrijkste taak en functie van de website blijven onveranderd: we ondersteunen de sectoren onze leden met actualiteit, tips en tools, verdieping en achtergrondinformatie. Deze informatie hebben we in een nieuwe structuur geplaatst. Het zal in het begin misschien even zoeken zijn, maar uit onderzoek onder onze bezoekers blijkt dat de informatie zo beter vindbaar én duidelijker is.

 


Nieuw ontwerp

Ook het ontwerp is vernieuwd. De website krijgt een moderne en frisse opknapbeurt. Verdere verbeteringen vind je onder meer in de zoekmachine en nieuwsweergave.

We hopen natuurlijk dat onze nieuwe website je bevalt. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Mail ze naar website@poraad.nl.
 

ict onderwijs 2

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten